Utställningsytor på Essinge Konferenscenter

På Essinge konferenscenter finns tre utställningsytor som passar perfekt för mässor, event och lanseringar. Vår största mässlokal Skutan är 150 kvm har egen terrass och med en slående sjöutsikt. För mindre mässor och event med upp till 10 - 12 utställare rekommenderar vi Marmorgången på 120 kvm. Vår minsta lokal, Foajén, är 100 kvm stor och rymmer cirka 5 utställare.

Vi serverar alltid kaffet vid utställningarna för att generera mycket besök till montrarna. I våra utställarpaket ingår bok- eller ståbord med passande stol, Wifi, el, godsmottagning och en yta på minst 2 x 1 meter. Har ni endast ett par sponsorer och ska hyra Essingesalen kan ni abonnera Essingefoajén för utställning. Kontakta oss så berättar vi mer.

Ska du ställa ut på Essinge Konferenscenter?

Nedan följer tips och råd för dig som är utställare på Essinge Konferenscenter. Vi ber dig läsa igenom dessa för allas trivsel och smidigt samarbete tillsammans.

In- och utlastning

Material kan budas dagen före utställningen (ej helgdagar) och ska vara oss tillhanda senast klockan 16:00. Märk försändelsen enligt följande:

Essinge Konferenscenter
Ert företagsnamn samt kontaktperson
Arrangörens/konferensens namn och datum
Segelbåtsvägen 15
112 64 STOCKHOLM

Ni får gärna anteckna ett telefonnummer till Er kontaktperson men det är frivilligt. Samtligt material ska av er bortforslas efter utställningens stängning. Material som ska hämtas av bud ska märkas med ert utställarnamn samt leveransadress. Ni måste själva ombesörja beställning och kontakt med budfirma samt meddela konferenspersonalen om när ert material kommer att hämtas.

I mässhallen

Vi värnar om vår miljö och våra lokaler och ber er kontakta konferenspersonalen på plats om ni har några frågor om ert monterbygge. Vi vill att ni noterar att det inte är tillåtet att:

Spika, såga, måla eller limma på väggar, tak och golv
Fästa upp saker med annat än den tejp du får av konferenspersonalen
Ändra eller flytta befintliga möbler utan att först kontakta vår personal
Ställa tunga eller vassa föremål på oskyddade golv eller bord
Täcka för fönster eller blockera nödutgångar
Ta ner, flytta, täcka över eller fästa något på den konst som finns i lokalen
Medtaga/servera egen alkohol av någon form
Tända levande ljus eller eld utan att först kontakta vår konferenspersonal
Ställa upp låsta dörrar eller öppna stängda fönster utan att först kontakta vår konferenspersonal

Praktiska detaljer

Tid för riggning samt nedplockning av montrar sker efter överenskommelse med arrangören. Gratis P-plats finns i vårt P-hus, anmälan sker i receptionen i huvudentrén. Vi har ständigt konferenspersonal i närheten av utställningen som svarar på era frågor och hjälper er med praktiska lösningar. Ni kan även vända er till vår reception vid huvudentrén om ni inte hittar oss. Vi kan inte ombesörja utskrifter, fax eller kopiering av era dokument, kontakta i så fall arrangören. Om du vet att ni har behov av att hyra saker från vårt konferenscenter måste du kontakta arrangören för att säkerställa att vi har det ni behöver i god tid innan utställningen. Ta med egna godisskålar, vaser och extra eluttag m.m. om du vet att ni kommer behöva det.

Om det är något som känns oklart så är ni varmt välkomna att rådfråga oss redan innan. Ni når oss antingen via 08-737 69 00 alt. info@essingekonferens.se

Ladda ner informationen

Vi önskar Er en lyckad och trevlig utställning hos oss!