Stor konferens i Stockholm

På Stora Essingen finns stora möjligheter för en stor konferens. Vi erbjuder allt som behövs för en riktigt lyckad stor konferens i Stockholm. Våra ljusa lokaler vid Mälaren ligger mitt i Stockholm, bara 15 minuter från Stockholms centralstation!

Här på Essinge Konferenscenter hjälper vi dig med allt du behöver för en stor konferens. Vi har en av Stockholms största hörsalar, Essingesalen, med plats för hela 450 deltagare till ert förfogande. Lokalen är utrustad med den senaste tekniken och det går utmärkt att exempelvis livesända er konferens över nätet. Tekniker ingår i priset!

Dessutom har vi sju olika möteslokaler med kapacitet från 12 till 120 personer, 3 utställningsytor, flera festlokaler och en populär restaurang med bar som skapar unika smakupplevelser efter säsong. Vi har även ett gediget aktivitetsprogram ifall ni vill göra något mer än att bara konferera och äta och dricka gott. Välkommen att kontakta oss med din förfrågan om en stor konferens i Stockholm.

Allt detta hittar ni i en vacker skärgårdsmiljö på Stora Essingen i utkanten av Stockholms innerstad. Glöm inte att boka in fint väder då det finns både badbryggor och promenadstråk utanför dörren.

Alviksalen, ett större konferensrum på Essinge Konferenscenter i Stockholm

Alviksalen, ett större konferensrum på Essinge Konferenscenter i Stockholm