Stor konferens i Stockholm

På Stora Essingen finns stora möjligheter för en stor konferens. Vi erbjuder allt som behövs för en riktigt lyckad stor konferens i Stockholm. Våra ljusa lokaler vid Mälaren ligger mitt i Stockholm, bara 15 minuter från Stockholms centralstation!

Här på Essinge Konferenscenter hjälper vi dig med allt du behöver för en stor konferens. Vi har en av Stockholms största hörsalar, Essingesalen, med plats för hela 450 deltagare till ert förfogande. Lokalen är utrustad med den senaste tekniken och det går utmärkt att exempelvis livesända er konferens över nätet. Tekniker ingår i priset!

Dessutom har vi åtta olika möteslokaler med kapacitet från 8 till 130 personer, 3 utställningsytor, flera festlokaler och en populär restaurang med bar som skapar unika smakupplevelser efter säsong. Vi har även ett gediget aktivitetsprogram ifall ni vill göra något mer än att bara konferera och äta och dricka gott. Välkommen att kontakta oss med din förfrågan om en stor konferens i Stockholm.

Allt detta hittar ni i en vacker skärgårdsmiljö på Stora Essingen i utkanten av Stockholms innerstad. Vi har bedrivit verksamhet sedan 1984 och har många års erfarenhet av hur man skapar ett lyckat möte. Vi håller ständigt våra lokaler uppdaterade både utseendemässigt och tekniskt. Vi har flertalet foajéer med mysiga sittgrupper om man vill komma undan lite, eller nätverka med kollegor. Vår miljö utanför huset, Essingefjärden med fina promenadstråk kommer på köpet! Att under lunchen ta en promenad längs vattnet eller under fikat ta kaffet på bryggan är något vi verkligen rekommenderar. Det ger en energi-kick utan dess like som behövs när man sitter still en hel dag.

Alviksalen, ett större konferensrum på Essinge Konferenscenter i Stockholm

Alviksalen, ett större konferensrum på Essinge Konferenscenter i Stockholm

Klicka här om du vill titta närmare på våra fina lokaler.