Har du presentationen fixar vi resten...

Frukost.jpg

Avnjut en god frukost i vacker miljö tillsammans med dina kunder.

Har du en ny produkt eller tjänst du vill upplysa dina kunder om? Eller något riktigt bra att säga, något som skulle inspirera en massa andra människor? Eller kanske bara behöver samla personalen för ett trevligare informationsmöte än det som brukar vara hemma på kontoret?

Då är det ett frukostseminarium det du söker, ett väldigt uppskattat sätt att mötas ett par timmar under både goda och trevliga omständigheter. Samtidigt som ni avnjuter en nyttig och god frukost förmedlar du ditt budskap till ett hundratal personer. Efter presentationen finns det tid och rum för att svara på frågor, mingla och nätverka - kan det bli bättre?

Vi har perfekta rum för ett sådant ändamål med fantastisk utsikt över den glittrande Essingefjärden och Fredhällsklipporna. Dessutom med terrass för de som vill påbörja frukosten utomhus vid bra väder. Vårt egna kök lagar till en nyttig och smakfull frukost fylld med delikatesser.

Det är lätt att hitta hit, både citybuss 1 och Tvärbanan stannar strax utanför entrén. Vårt garage är gratis för våra konferensgäster att parkera i. Och vill du verkligen slå på stort chartrar vi en båt som tar dina gäster från valfri hamn fram till vår brygga. Vi har såklart även ett bra avtal med ett miljövänligt bussbolag som kan hämta er på Centralen, kontoret eller vart som nu passar er bäst.

Så ta fram din bästa presentation, bjud in dina gäster så fixar vi lokal och frulle!

Se våra lokaler här
Gör en bokningsförfrågan här

Varmt välkommen!