Något för dig som älskar sill...

Veckans Johan är en silltårta till sommarbordet...

Veckans Johan är en silltårta till sommarbordet...

Älskar du sill, och känner att du inte fick nog på midsommarafton? Då vill jag tipsa om min silltårta som med en kall öl passar perfekt på sommarbordet - som förrätt eller lättare lunch.

Ingredienser:
275 g kavring
75 g smör
1,5 dl Gräddfil
2 dl crème fraiche
1 st. rödlök
200 g matjessill + spad
0,5 dl hackad dill
0,5 dl hackad gräslök
5,5 blad gelatin

Gör såhär:
1. Skär av kanterna på kavringen. Smält smöret. Mixa kavringen tillsammans med smöret till en degig massa. Tryck ut degen i botten på en springform. Springformen bör ha diametern 20 cm för att få lite höjd på tårtan.
2. Finhacka rödlöken. Tärna sillen.
Blanda gräddfil, crème fraiche, dill, gräslök, sill och rödlöken. Häll i en skvätt av spadet från sillen.
3. Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten 5 min. Krama ur vattnet ur de nu mjuka bladen. Smält gelatinbladen på svag värme i en kastrull. Rör hastigt ned gelatinet i röran och häll den i springformen.
4. Ställ i kylen minst 3 timmar
5. Ta ut tårtan ur springformen. Dags att garnera. Ta t.ex. räkor, kokt ägg, örter, löjrom, sikrom eller ätbara blommor. Endast fantasin sätter gränsen!

Lycka till
/Johan,
Essinge Konferenscenter
Stora Essingen, Stockholm

En midsommardröm...

Veckans Siv är som en midsommardröm!

Veckans Siv är som en midsommardröm!

Midsommar står runt hörnet, är allt planerat och klart? Eller funderar du fortfarande på vad du ska bjuda på för gott till kaffet efter sillbordet? Jag kan ge dig ett väldigt enkelt men gott tips på vad jag kallar Midsommarswiss - och den är helt enkelt som en midsommardröm!

Recept (4 portioner)

1,5 dl vispad grädde
1 liter svenska jordgubbar
1 burk karamelliserad mjölk, dulce de leche kan det också kallas.
(Finns på hyllan bredvid kondenserad mjölk i affären.)
0,5 liter vaniljglass

Varva alla ingredienser i en skål som på bilden. Klart! Superenkelt!
Ett annat tips är en Linedance-kaka som vi brukar servera här på Essinge Konferenscenter. Receptet hittar du HÄR!

Lycka till, och trevlig midsommar!
/Siv
Essinge Konferenscenter
Stora Essingen, Stochkolm

Vallmofröströsslad citronkaka

En favorit i Stockholm, vallmofröströsslad citronkaka.

Önskas något uppfriskande till kaffet kan jag rekommendera min vallmofröströsslade citronkaka. Enkel att göra och passar de flesta, jag bakar den ofta till våra gäster som är här på konferens.

Ingredienser:
5 ägg
7 dl socker
2 dl rapsolja
6 dl mjölk
6 tsk bakpulver
14 dl vetemjöl
2 citroner
1,5 dl blåa vallmofrön
1,5 dl socker ovanpå

Gör såhär:
Riv skalet på citronerna och blanda det med ett par matskedar socker. Pressa citronerna. Vispa ägg och socker och vispa sedan i rapsoljan. Häll i citronsaft och citronskal.Tillsätt vetemjöl blandat med bakpulver och mjölk växelvis till en slät smet.
Häll i långpanna fodrad med bakplåtspapper. Grädda i ca 12-15 minuter tills kakan inte är alltför fast men vallmofröna sjunker inte ner i smeten. Strössla på vallmofrön och överst strösocker. Grädda kakan 12-15 minuter till så den har stannat i mitten.

Fler tips på bakverk och goda maträtter från oss finns HÄR!
Lycka till, hoppas det smakar!

/Siv
Essinge Konferenscenter
Stora Essingen, Stockholm

Studentgodis eller gott till sommarfesten!

Veckans Johan är ett tips på gott att servera i sommarvärmen!

Veckans Johan är ett tips på gott att servera i sommarvärmen!

Så här i tider av studentmottagningar och sommarfester tänkte jag tipsa om tre enkla drinktilltugg som också kan fungera som en del av en buffé eller en förrätt.

Rompotatis

Koka färskpotatis (välj en något mindre storlek) , Svala av den.
Dela potatisen på mitten. skär en liten stödyta i botten av varje del.
Vispa crème fraiche till den är tillräckligt hård att spritsa.
Spritsa en klick crème fraiche på snittytan på potatisen.
Toppa med löjrom och gräslök. (Välj rom efter plånbok. Gärna löjrom från Kalix men sikrom eller annan rom funkar lika bra.)
Mal lite svartpeppar ovanpå direkt ifrån pepparkvarnen

Friterat rispapper med asiatisk laxröra

Fintärna äpple och lax (eftersom laxen skall ätas rå, måste laxen ha varit fryst i minst 3 dygn!).
Marinera lax och äpple i sesamolja och färskriven ingefära och en skvätt soja i minst en timme.
Låt laxblandningen rinna av i en sil så att överflödig marinad försvinner.
Fritera rispapper i het olja, en i taget. Rispappret är färdigt när det fluffat till sig. Låt rispappret rinna av på hushållspapper.
Bryt rispappret i mindre bitar. Toppa varje rispapper med laxröra och garnera med finhackad koriander och rostat sesamfrö.
Servera genast. Om de blir stående sunkar rispappret till sig.

Frasig chèvresnitt

Lägg en smördegsplatta på en plåt med bakplåtspapper.
Smula över chèvreost grovt över plattan.
Toppa med färska rosmarinblad.
Ringla över olivolja.
Baka av på 200grader i 10-12 minuter.
Ta ut och ringla lite honung över anrättningen.
Skiva upp och servera den ljummen.

Till fikat tipsar min kollega Siv om en smaskig sommarkaka, läs HÄR!

Lycka till!
/Johan
Essinge Konferenscenter
Stora Essingen, Stockholm

Tävlingen avslutad!

Alla som följer oss på Facebook och får vårt nyhetsbrev deltog i en tävling om vem av våra projektledare som är lycklig över det fina MC-vädret. De första 20 rätta svaren fick 2 biobiljetter var, och på 15 minuter var biljetterna slut!

De lyckliga vinnarna meddelades per post innehållandes biljetterna. 
Vill du också vara med och tävla nästa gång, ska du skriva upp dig på vårt nyhetsbrev. Det gör du enklast genom att klicka här: Nyhetsbrev, ja tack!

Stort grattis från oss!

Linedance-kaka, perfekt på kaffebordet!

Veckans Siv är en underbar Linedance-kaka!

Veckans Siv är en underbar Linedance-kaka!

Nu när fikat flyttar ut i trädgården och midsommarafton närmar sig vill jag tipsa om en god Linedance-kaka. Ett bara måste bland kaffebrödet, fråga någon av våra konferensgäster så får du höra!

Ingredienser:
ca 35 portioner (vi räknar med att ni har många gäster på midsommarafton)

Deg:
300 gram smör, smält
3 dl farinsocker
5.5 dl havregryn
5.5 dl vetemjöl
2 tsk bikarbonat

Fyllning:
4 dl crème fraiche, fet
3 dl strösocker
4 tsk potatismjöl
2 tsk vaniljsocker

Gör så här:
1. Klä en långpanna ca.30x40 cm med bakplåtspapper.
2. Sätt ugnen på 175 grader.
3. Deg: Smält smöret.
4. Blanda farinsocker, havregryn, vetemjöl och bikarbonat. Rör om så det blandar sej.
5. Tillsätt det smälta smöret i havregrynsblandningen. Rör om tills det är en smulig massa.
6. Bred ut hälften av degen i långpannan. (resten ska vara ovanpå fyllningen)
7. Grädda i ca 6-8 minuter mitt i ugnen.
8. Under tiden kakan nu gräddas, rör ihop i en kastrull crème fraiche, socker och potatismjölet. Låt sjuda ihop.
9. Efter sjudning tillsätt vaniljsockret.
10. Bred ut fyllningen på den förgräddade kakan.
11. Strö sedan över resten av havregrynsmassan.
12. Grädda ytterligare i ca 10-13 minuter. ( Nu är ju alla ugnar olika och senast jag gräddade tog det 17 minuter. Om man håller koll på färgen på fyllningen så ska den precis få lite färg i kanten, då är den klar)
13. Låt kakan kallna innan du skär den i bitar, fyrkanter eller trianglar.

Ett annat somrigt recept jag kan rekommendera är min somriga kladdkaka.

Lycka till,
/Siv, 
Essinge Konferenscenter
Stora Essingen, Stockholm

Veckans Siv - Sommarkladdkaka

Veckans Siv är en riktigt smaskig kladdkaka!

Veckans Siv är en riktigt smaskig kladdkaka!

Stora som små älskar vi kladdkaka! Och varför inte göra den extra somrig med grädde och jordgubbar? När våra gäster kommer till Stockholm för konferens vill de ofta ha något sött på eftermiddagen, då passar Sivs kladdkaka perfekt!

Ingredienser:
150 g smält avsvalnat smör (eller 1,5 dl rapsolja och 1 krm salt)
1 dl farinsocker
2 dl strösocker
1 dl kakaopulver
2 tsk vaniljsocker
2 ägg
2 dl vetemjöl
Jordgubbar
Vispad grädde

Gör såhär:
Blanda kakao, vaniljsocker, farinsocker och strösocker i det smälta smöret.
Tillsätt ett ägg i taget. Sist i med mjölet. Klä en rund springform 24 cm i diameter med bakplåtspapper och häll i smeten.
Grädda 10-20 minuter beroende på hur kladdig du vill ha din kaka.
Servera med jordgubbar och mjukvispad grädde. Smaklig fika!

Vill du ha fler tips om fikabröd? Bläddra bland våra olika recept HÄR! 

Lycka till!
/Siv,
Essinge Konferenscenter
Stora Essingen, Stockholm

Veckans Johan - Jademarinerad kycklingfilé!

Veckans tips från Johan - Jademarinerad kycklingfilé

Veckans tips från Johan - Jademarinerad kycklingfilé

Kyckling är väl kanske inte något nytt, framför allt inte när man är på konferens. Därför presenterar vår kock Johan ett riktigt gott och fräscht sätt att tillaga din kyckling.

Jademarinerad kycklingfilé med mangosalsa
(4 portioner)

Ingredienser:
Kycklingfilé 4st

Jademarinad:

1/2 dl Sesamolja
1/2 dl Balsamvinäger
1/2 dl Syltad ingefära (med spad)
1 klyfta vitlök
1 msk Sambal oelek

Mangosalsa:

1 mogen mango
4 kvist-tomater
½ rödlök
½ dl färsk koriander
½ röd chili
1 msk flytande honung
Salt

Gör såhär:
1. Mixa ingredienserna till marinaden med en stavmixer. Lägg kycklingen i marinaden några timmar men gärna ett dygn.

2. Skala och tärna mangon. Tärna tomaterna. Finhacka löken och chilin (Ta inte bort kärnorna i chilin det ska vara vara starkt). Rör ihop ingredienserna till salsan. Smaka av med salt. Lägg i hackad koriander precis innan servering så den ser fräsch ut.

3. Stek kycklingfilén i en panna på medelhög värme så den får en fin stekyta.
Marinaden innehåller mycket socker vilket gör att det kan bli svårt att steka klart den i pannan utan att det bränner. Kör klar kycklingen i ugnen 150 grader till en innertemperatur på 72 grader.

4. Servera kycklingen med fluffigt basmatiris och wokade grönsaker.

Vill du ha fler tips på god mat enkel att tillaga? Kolla exempelvis in Johans Carnitas genom att klicka HÄR! 

Lycka till!
/Johan
Essinge Konferenscenter
Stora Essingen, Stockholm

Sivs kärleksmums - våra konferensgästers dröm...

Veckans Siv - Kärleksmums!

Veckans Siv - Kärleksmums!

Veckans tips från Siv är Sivs Kärleksmums, enormt uppskattad av våra gäster på konferens i Stockholm. Självklart funkar den lika bra hemma till fikat med grannarna!

Recept:
150 g smör (smält)
3 ägg
4,5 dl socker
2,25 dl mjölk
6,5 dl vetemjöl
3,5 tsk bakpulver
3 tsk vaniljsocker
3 msk kakaopulver

Vispa ägg och socker, tillsätt smält avsvalnat smör, mjölken och de torra ingredienserna växelvis.
Grädda i långpanna i ca 180 grader ca 20 minuter.
Kakan ska ha stelnat i mitten men inte bli torr.

Ovanpå
60 g smör
3,5 dl florsocker
4 msk kallt kaffe
1 msk kakaopulver
2 tsk vaniljsocker

Smält smöret i en kastrull och rör i resterande ingredienser.
Gör små hål i din gräddade kaka med en grillpinne. Häll smeten över den varma kakan och strössla med kokos. Vill du få fler tips? Börja med den här godbiten!

Lycka till!
/Siv,
Essinge Konferenscenter
Stora Essingen, Stockholm

Torskrygg funkar lika bra hemma som på konferens!

Torskrygg serverad på konferens eller hemma.
Enkelt och elegant. Så här lagar du till en fisk som imponerar utan att vara krånglig.
— Johan, kock på Essinge Konferenscenter

Torskrygg med räkor, vårprimörer,
brynt smör och pepparrot

Torskrygg ( ca 170 g/portion )
Räkor ( minst 6 st /portion)
Pepparrot
Grön Sparris
Sockerärtor
Späda morötter
Smör (15 g/ portion)
Vitt bröd (formfranska, surdegsbröd, baguette eller liknande)

1. Skär torsken i portionsbitar och salta den. Låt den stå en timme i kylen. Viktigt att låta fisken stå och dra åt sig saltet så fisken blir salt rakt igenom. Om du köper fryst fisk, tina filéerna i en saltlag så får du en fastare fisk som är jämnsalt.

2. Skär bort kanterna på en skiva bröd och tärna i små tärningar. Rosta brödet i lite olja tills bitarna är krispiga och gyllenbruna.

3. Skala räkorna

4. Riv pepparroten på finaste rivjärnet

5. Baka fiskfiléerna i en smord ugnsform på 70 graders varmluft. Använd en ugnstermometer, fisken är klar när kärntemperaturen är 45 grader. ( Fisken ska vara försiktigt tillagad, tycker du att fisken är för rå för din smak ta upp den till 50 graders innertemperatur. INTE MER. )

6. Skär av blasten på morötterna och skrubba dem. Skär av den träiga delen på sparrisen. Blanchera grönsakerna och ta upp dem när det är lite tuggmotstånd kvar i dem.
Sockerärtorna behöver bara någon minut. Sparrisen3-5 minuter. Moroten 5-6 min. Allt beror på storlek, kolla med en sticka.

7. Bryn smöret i en kastrull. Smöret skall vara gyllenbrunt. Rör i botten så att inte salterna bränns. Smöret skall få en lite knäckig smak när det är klart.

8. Lägg fisken i botten på en djup tallrik, toppa fisken med riven pepparrot, räkor och grönsaker. Häll över smöret över fisken. SNÅLA INTE, SMÖR ÄR GOTT!
Strö över brödkrutongerna. Garnera med dill och servera med t.ex. pressad potatis eller färskpotatis.

Se fler tips från Johan och Siv under "Senaste Nytt".

Lycka till!
/Johan,
Essinge Konferenscenter
Stora Essingen, Stockholm

 

 

 

Konferensens vitaminchock!

Det nyttiga fikabrödet!

Det nyttiga fikabrödet!

Veckans tips från Siv är tre olika men lika nyttiga vitaminshots:

När det är konferens i Stockholm bjuder vi våra gäster på mer än bullar och tårtor! Då eftermiddagen kommer och det är dags för kaffepaus serverar Essinge Konferenscenter även en uppiggande vitaminshot. Här kommer tre tips om fräscha, goda och enkla shots:

Röd shot
Gör vi på hallon 2 dl (frysta måste kokas i 1 minut!),  fruktkött från 1 mango, saft från 2 st passionsfrukter och 1,5 dl äppelmust.

Grön shot
Gör vi på fruktkött från en halv ananas, 2 tsk riven färsk ingefära, ett par nävar färsk salladsspenat och2 dl apelsinjuice. Smaka dig fram till en lagom dos ingefära, shoten ska kännas stingig och "grön".

Rosa shot
Gör vi på 2 dl jordgubbar (frysta av god kvalitet går bra), 1 dl äppelmust, 2 msk äppelmos för att göra shoten lite simmig och en halv tsk torkad mynta.

Gör såhär:
Mixa tills smoothien är slät. Vi vill ha smoothien ganska tjock, stark och simmig för att servera som en syrlig uppiggande shot åt våra konferensgäster.

Är du sugen på att se våra fikabröd också? Kolla in vår saftiga Morotskaka!

Lycka till!
Siv
/Essinge Konferenscenter,
Stora Essingen, Stockholm

Playlist by Essinge Konferenscenter

Nu lanserar Essinge Konferenscenter sin egna Playlist på Spotify, perfekt för arbetsplatsen, löpspåret eller minglet där hemma. "Följ" listan för att inte missa dagliga uppdateringar...

Du hittar listan HÄR!

Förnya dina tacos!

Veckans tips från vår kock Johan; Carnitas!

Dags att kasta ut tacosen och pimpa fredagsmyset med en lite fräckare fyllning.
Carnitas är en mexikansk långkokt köttröra som passar utmärkt att byta ut köttfärsen emot. Servera den med tortillabröd, krispig sallad, färsk mango, avokado, rödlök och färsk hackad koriander. De här funkar lika bra på konferens som hemma!

Ingredienser:

500g Fläskkarré
3 dl (minst) Coca-cola ( Inte light)
1 st apelsin
1st lime
3 klyftor vitlök
Soja

Fuegokryddblandning:
3 msk Paprikapulver
1 tsk Cayennepeppar
1 tsk Vitpeppar
1 msk Svartpeppar
1 msk Vitlökspulver
1 msk Chilipulver
1 msk Oregano
1 msk Salt

Gör så här:

Strimla fläskkarrén i tunna strimlor.
Blanda de torra kryddorna till en kryddblandning och knåda in 1 msk av kryddblandningen i köttet. (resterna av kryddblandningen sparar du i en burk. funkar perfekt till kött, chiligryta eller liknande)
Riv skalet på limen och apelsinen på finaste rivjärnet (bara det yttersta gröna/gula) och pressa ut juicen ur frukterna.
Häll på juice, skal, soja och pressad vitlök.
Marinera köttet gärna över natten men minst ett par timmar.
Stek köttet tills det får färg och häll sedan på coca-cola så det precis täcker köttet.
Koka på låg värme i minst 2 timmar, fyll på med mer coca-cola när det behövs så det inte kokar torrt. När du har en kletig, trådig köttröra är den klar att servera.

Det går utmärkt att göra Carnitas i förväg.
När du kommer hem från jobbet på fredagen är det bara att värma försiktigt, på med mjukisarna och sedan gå in i fredags-mode.

Är du mer sugen på korv, ska du kolla in det här tipset: Korvtillbehör

Trevlig helg!
/Johan,
Essinge Konferenscenter,
Stora Essingen, Stockholm

Veckans fikabröd till konferens eller hemma!

Fikabröd för konferens gäster i Stockholm.

Veckans tips från vår bakfantast Siv:

Kardemummaströsslad jordgubbs- och rabarberkaka

Till våra gäster som tagit sig till Stockholm på konferens bjuder vi mer än gärna på Sivs uppskattade kardemummaströsslade jordgubbs- och rabarberkaka. Vad du behöver är:

6 ägg
5 dl strösocker
2,5 dl neutral rapsolja
7 dl vetemjöl
1 tsk salt
2 msk vaniljsocker
1 msk bakpulver
600g frysta jordgubbar och rabarber
1 dl strösocker och 1 msk grovkrossad kardemumma ovanpå

Gör såhär:

Vispa ägg och socker vitt. Vispa i rapsoljan. Sikta mjölet och blanda det med salt, bakpulver och vaniljsocker, blanda försiktigt ner det i smeten.

Häll upp i en smörad långpanna, strö över de frysta bären och grädda i 200 grader ca 40 minuter.

Strössla omedelbart på sockret blandat med kardemumman. Är dina rabarber väldigt sura så tar du lite mera socker.

Kakan kan ätas som den är till kaffet eller med en klick mjukvispad grädde. Smaklig fika!

Är du mer sugen på en morotskaka? Kika här: Morotskaka

/Siv,
Essinge Konferenscenter
Stora Essingen, Stockholm

Något gott till korven?

Korvtillbehör vid konferens i Stockholm
Veckans tips från vår kock Johan:

I Essinge Konferenscenters kök stoppar vi våra egna korvar med utvalda råvaror och spännande kryddor.
Oavsett om du stoppar din egen korv eller har lagt lite pengar på en dyrare hantverksmässig korv är det bra trist att toppa den med bara senap och ketchup.
Nedan presenterar vi några roligare tillbehör till korven som dessutom är superlätta att göra. Vi har prövat dem både på våra konferens gäster som hemma, och alltid lika uppskattat!

Friterad purjolök:

Strimla en purjolök på längden i tunna 8 cm långa strimlor. Lägg strimlorna i en påse och pudra i lite majsstärkelse. Skaka påsen så stärkelsen fastnar på löken.
Fritera löken hastigt i het olja och ta upp den när de första topparna fått ljusbrun färg.

Picklad rödlök:

1 dl ättika (12 procentig)
2 dl socker
3 dl vatten
4 st rödlökar

Blanda ättika, vatten och socker. Sockret ska lösa sig i vätskan.
Skiva rödlöken tunt och häll över lagen.
Låt stå i minst 2 timmar.

Mojo Rojo:

400 g smakrika röda tomater (eller en bra krossad tomat på burk)
1/2  röd chili
½ dl rapsolja
1 st stor röd paprika
Saften från 1 citron
Rivet skal från 1 citron (bara det yttersta gula)
1 tsk spiskummin
2 vitlöksklyftor

Kör paprikan på 280 grader i ugnen tills skalet lossnar och du kan dra av det lätt, det gör inget om skalet bränns. Skala och rensa paprikan

Mixa paprika, tomat, chili, och vitlök i en mixer. Tillsätt oljan i en fin stråle under mixningen.

Smaka av med spiskummin, citron och salt.

En tjockare sås är lättare att ha på korven men du kan späda med lite vatten om du vill ha en tunnare sås till t ex. kött.

Majsrelish:

400 g majskorn
2 msk creme fraish
½ röd chili
1 vitlöksklyfta
spiskummin
¼ rödlök

Rosta majsen i ugnen tills majsen är gyllenbrun, svala sedan av den.
Mixa majsen med creme fraiche och chili till en lite ”chunky” konsistens.
Smaka av med salt och spiskummin.
Finhacka rödlöken och rör i relishen.

Är du mer sugen på carnitas, den nya formen av tacos? Då ska du kika här: Carnitas

Lycka till/
Johan,
Essinge Konferenscenter
Stora Essingen, Stockholm

Sivs Härliga Morotskaka

Morotskaka till konferens i Stockholm.

Veckans tips är ett recept till vår Sivs Härliga Morotskaka, ett mycket uppskattat kaffebröd av våra gäster som är på konferens i Stockholm! Riktigt smaskig bjuda gästerna på i helgen...

2,6 dl neutral rapsolja
200 g socker
100 g farinsocker
3 ägg
300 g rivna morötter
6 g bikarbonat
4 g bakpulver
4 g salt
6 g ingefära
6 gram grovmalen kardemumma
2,5 (drygt) dl vetemjöl

Topping:

100 g rumsvarmt smör
300 g Philadelphia färskost
150 g florsocker
15 g vaniljsocker
1/4 citron, rivet skal och saft

Gör såhär:

Botten: Vispa ägg och farinsocker och socker. Vispa ner rapsoljan i smeten. Rör ner morötter, samt vetemjölet blandat med jäsmedel, kryddor och salt. Fordra en långpanna med bakplåtspapper, häll i smeten och grädda i 190 grader ca 30 minuter.

Under tiden kakan svalnar gör du toppingen: vispa det rumsvarma smöret med florsocker och vaniljsocker tills det blir vitt och fluffigt. Tillsätt citronskal och saft samt färskosten och vispa till en jämn kräm.

Bred toppingen på kakan, ställ in i kylen och skär sedan i bitar.
Avnjutes med en kopp svart kaffe!

Mer tips på fikabröd hittar du genom att klicka HÄR!

Lycka till
/Siv,
Essinge Konferenscenter
Stora Essingen, Stockholm

Glädje på jobbet!

Glädje på jobbet är när vi hittar såna här fina lappar lämnade från en kund efter en 3-dagarskonferens. Tack Sweco från oss på Essinge Konferenscenter, och välkomna tillbaka!

Vill du också konferera i Stockholm? Se våra olika konferens lokaler HÄR!

Vi bjuder dig på City Meetings!

Den 31 mars kl. 08:00 slår dörrarna upp för årets City Meetings på Haymarket i Stockholm. Essinge Konferenscenter bjuder dig och dina kollegor! 
Mässan är till för konferensbokare som vill boka konferens i Stockholm, kongress eller kick-off. Det ingår både frukost, tilltugg och seminarium på mässan. För att läsa mer och boka in dig, klicka på länken: https://www.digiviter.com/view-event/mtm5mtuymje

Vi ser fram emot att träffa dig där, välkommen!!

 

/Essinge-teamet

Det viktiga morgonmötet...

Att det är viktigt med en bra start på dagen är ju knappast något nytt, men hur får man ihop det när man har ett tidigt möte på morgonen efter att ha tränat, lämnat barnen på dagis eller färdigställt sin presentation?

I en stressig stadsmiljö kan det vara svårt att koppla av, ta det där extra andetaget innan mötet. Men just det vill vi visa med vår film, hur du kan ta en avkopplande kopp kaffe hos oss tre minuter innan du sitter på mötet. Klicka på bilden ovan och se filmen!

Ta bussen till konferensen i Stockholm!

Busstransport till konferens i Stockholm.

Ta bussen ända fram till dörren!

Nu har vi glädjen att berätta att vi påbörjat ett samarbete tillsammans med Traveller Buss. Samarbetet innebär att vi kan erbjuda de bästa och miljövänligaste bussarna till ett mycket förmånligt pris för våra kunder!

Välj själv, ska vi hämta upp er på Arlanda, Stockholms Central eller på er arbetsplats? Ni väljer vart bussen ska utgå ifrån eller ifall ni vill bli hämtade på Essinge Konferenscenter efter er dagskonferens.

Kontakta oss för en offert redan idag! Vill du se våra olika lokaler klickar du HÄR!