Höstkampanj på konferenspaket

Höstbild gångväg.png

Höstkampanj

Nu kickar vi igång hösten på Essinge konferenscenter med ett konferenspaket med en avslutande AW i vår härliga restaurang.
I paketet så ingår lokal, kaffe med smörgås, serverad konferenslunch och eftermiddagsfika med kaffe och kaka samt avslutande mingel med ett glas bubbel och tilltugg.
Paketpris från 10 personer endast 890:- per person (ex moms).
Erbjudandet gäller t o m fredagen den 28 februari 2020.

Glad midsommar!

Midsommar på Essinge Konferenscenter.

Äntligen är den efterlängtade midsommaren här! Vi räknar inte med att bli nedringda under själva helgen så våra öppettider skiljer sig något från ordinarie tider:

Midsommarafton/fredag 21 juni: stängt

Vi öppnar som vanligt på måndag den 24 juni, redo för business :-)
Trevlig midsommar önskar vi alla!

/Essinge Konferenscenter

Sommarlunch hela sommaren!

Essinge_Bildspel_02.jpg

Lunch med utsikt!

Under hela sommaren kommer vår restaurang servera goda luncher och fräscha sallader. Här sitter du med en kunglig utsikt över Essingefjärden och Fredhällsklipporna, och vill du ta ett dopp i samband med lunchen går det utmärkt från vår badbrygga!

I mån av plats kan du lägga till din båt vid badbryggan under lunchen, annars finns det ett P-hus med gratis parkering. Naturligtvis går kommunala medel som Tvärbanan och Citybuss 1 hit och stannar inte långt från vår entré. Läs mer på sl.se och välj Stora Essingen som sluthållplats.

Lunchen serveras mellan kl. 11:00 - 13:30, restaurangen stänger kl. 15:00.

Veckans meny hittar du genom att klicka på knappen nedan.

Dricka.jpg

Essinge Konferenscenter på Stora Essingen är perfekt för din konferens i Stockholm och har en stor hörsal, mindre konferensrum och olika seminarierum för utbildning, föreläsning, kongress eller konferens. Allt under samma tak!

För att besöka vår restaurang Mälarterrassen behöver du inte vara konferensgäst.

Välkomna!

Påskens öppettider och recept!

Öppettider i påsk på Essinge Konferenscenter.

Här hittar du Essinge Konferenscenters öppettider i påsk, nu när det nalkas påskledighet, ägg och sill på bordet. Även vi kommer leta påskägg och stänger därför kontoret skärtorsdag - annandag påsk och öppnar som vanligt tisdag 23 april kl. 08:00.

Vi önskar alla en härlig påsk med mycket gott på bordet!

Skärtorsdag, stängt
Långfredag, stängt
Annandag påsk, stängt

Påsktips:

För dig som älskar sill har vi ett strålande tips till påskbordet. Vad sägs om en silltårta som gör sig väldigt passande till en kall god öl?

Ingredienser:
275 g kavring
75 g smör
1,5 dl Gräddfil
2 dl crème fraiche
1 st. rödlök
200 g matjessill + spad
0,5 dl hackad dill
0,5 dl hackad gräslök
5,5 blad gelatin

Gör såhär:
1. Skär av kanterna på kavringen. Smält smöret. Mixa kavringen tillsammans med smöret till en degig massa. Tryck ut degen i botten på en springform. Springformen bör ha diametern 20 cm för att få lite höjd på tårtan.
2. Finhacka rödlöken. Tärna sillen.
Blanda gräddfil, crème fraiche, dill, gräslök, sill och rödlöken. Häll i en skvätt av spadet från sillen.
3. Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten 5 min. Krama ur vattnet ur de nu mjuka bladen. Smält gelatinbladen på svag värme i en kastrull. Rör hastigt ned gelatinet i röran och häll den i springformen.
4. Ställ i kylen minst 3 timmar
5. Ta ut tårtan ur springformen. Dags att garnera. Ta t.ex. räkor, kokt ägg, örter, löjrom, sikrom eller ätbara blommor. Endast fantasin sätter gränsen!

Silltårta.jpg

Lycka till
/Essinge Konferenscenter

Filmpremiär!

Film om Essinge konferenscenter.

Nu har vi haft filmpremiär på sociala medier för vår nya fina film om hur det ser går till bakom kulisserna på Essinge Konferenscenter. Följ vår deltagare under en konferensdag på Essinge Konferenscenter från morgonfika till kvällsmingel på under två minuter. Mycket händer bakom kulisserna för att dagen ska flyta på utan att våra gäster märker någonting, och mornarna är stressiga!

Du kan se filmen HÄR

Vi önskar så länge en trevlig filmstund och hoppas du har popcorn nära till hands…

Möt oss på City Meetings 2019!

Konferensmässan för anläggningar i Stockholm

Vår minsta lokal!

En liten konferenslokal i Stockholm.

För det mindre mötet behövs det ibland inte så mycket utrymme. Nu har vi fått tillökning i form av ytterligare ett konferensrum på Essinge Konferenscenter. Ekerö är ett mindre rum med sammanträdessittning för 8 personer, perfekt för Skypemöten, som grupprum eller kortare sittningar. Läs mer om Ekerö här. Välkomna!

Tävling - vad kan du om is och vatten?

Tävling på Essinge Konferenscenter om isvatten.

Var med och tävla om 50 fina frottéhanddukar i finaste kvalité! De första rätta svaren får varsin badhandduk att gotta sig i. Frågan är vad du kan om förhållandet mellan is och vatten?

För att komma till tävlingen klickar du HÄR!

Lycka till önskar vi på Essinge Konferenscenter.

En utsikt guld värd...

Utsikten på Essinge Konferenscenter i Stockholm.

Ibland behöver man bara stanna upp och andas. Även om man har mycket att gå igenom på en konferensdag, så är fikat oerhört viktigt för paus och reflektion.

Från vårt fikarum kan du titta ut på denna utsikt, den första dagen i december då snön lagt sig som ett tunt täcke över staden. Visst är det vackert?

Öppettider under jul & nyår

Öppettider under julen på Essinge Konferenscenter.

Under jul och nyår har kontoret följande öppettider:

24 december - 1 januari: Stängt
2 - 4 januari: 08:00 - 15:00

Vår restaurang Mälarterrassen har öppet för lunchservering 27 - 28 december mellan klockan 11:00 - 13:00 och öppet som vanligt den 2 - 4 januari 2019.

Välkomna, och God Jul & Gott Nytt År!

Tror du på tomten?

Tomten är på Essinge Konferenscenter.

Det gör såklart vi och därför ger vi alla som bokar en konferens före den 21 december 25% rabatt på huvudlokalen mellan 7 januari - 30 juni 2019 i julklapp!

Ska du boka en konferens nästa år? Passa på och få det gjort så kan du koppla av i jul.
Julklappen gäller vid ett tillfälle och kan inte kombineras med andra rabatter eller redan gjorda bokningar. Uppge kod “julklapp” vid bokningstillfället.

God Jul!

Havets läckerheter!

Skaldjursbuffé på Essinge Konferenscenter

Är du som vi en älskare av havets läckerheter? Då tycker jag du ska ta en närmare titt på vår skaldjursbuffé, lika populär sommar som vinter.
I egen matsal får du och dina kollegor avnjuta allt det goda med friskt kallt vin eller alkoholfritt. Allt tillsammans med en vacker utsikt över den glimmande fjärden utanför huset.

Läs mer om våra olika bufféer här: Mat & dryck

Tack för ditt besök!

Essinge Konferenscenter på Stora Möten & Event 2018.

Tack för ditt besök på mässan för Stora Möten & Event! Vi ser redan fram emot ett roligt och framför allt givande samarbete tillsammans.

Missade du mässan, men skulle vilja höra mer om oss ändå? Självklart har vi en bra lösning på det, vi finns nästan alltid till hands för att stolt få visa upp våra lokaler och svara på svåra frågor. Du hittar hur du når oss lättast genom att klicka på länken: Kontakt

Följ oss på Facebook!

FB-fLogo.png

Missa inte fantastiska erbjudanden och uppdateringar om vår anläggning som endast visas på Facebook! Som följare är du alltid uppdaterad vad som händer i verksamheten, välkommen in via länken: Essinge Konferenscenter på Facebook

Möt oss på mässan för Större Möten & Event!

Större möten & event

Den 9 november 2018 kl. 08:00 öppnar mässan för Större Möten & Event på Haymarket i Stockholm. Säkra din plats och boka en biljett idag. Vi står i monter 30, vi ses där!

Anmälan!

Avvikande öppettider i Mälarterrassen

Mälarterrassen på Essinge Konferenscenter, Stockholm

P.g.a. pågående kongress på Essinge Konferenscenter vecka 43 så kommer vår restaurang Mälarterrassen ha något avvikande öppettider för allmänheten:

Måndag 22/10 Öppet som vanligt
Tisdag 23/10 kl. 11:00 - 13:00
Onsdag 24/10 Stängt
Torsdag 25/10 Stängt
Fredag 26/10 Öppet som vanligt

Veckans meny hittar du som vanligt på vår hemsida eller klickar HÄR!

Varmt välkomna!

Lycka till, Cissi!

Cecilia Lassenius

Cecilia Lassenius

En av våra härliga stjärnor, Cecilia Lassenius, har fått nya uppdrag och utmaningar. Hon kommer fortsätta med events och mässor för Lärarförbundet men vara enormt saknad av oss alla. Lycka till, Cissi!!!

Veckans lunch på Mälarterrassen!

Restaurang Mälarterrassen lunchservering

Vår restaurang Mälarterrassen är öppen för allmänheten varje helgfri vardag med flertalet hemmalagade rätter att välja mellan. Nu kan du läsa veckans meny på vår hemsida: VECKOMENY

Varmt välkomna att avnjuta en god lunch med vacker utsikt över Mälaren och Fredhällsklipporna!

Septembererbjudande!

Konferens i Stockholm

Konferens i Stockholm

Under september månad kan du lägga en bokning för 2018 och få 20 % rabatt på huvudlokalen!

Det tar på krafterna att sitta och lyssna, dela med sig och tänka framåt en hel dag. Vi vet! Därför är vi så glada att kunna erbjuda en miljö som ger energi likväl som lugn och ro. En badbrygga att ta sitt kaffe på, ett promenadstråk längs vattnet och tre stora terrasser med milsvid utsikt men ändå ett stenkast från Stockholm City. Det gör oss till ett perfekt alternativ om ni vill komma från kontoret och stressen för att ha ett kreativt möte. 

Kontakta oss redan idag! KONTAKT

Rabatten gäller vid ett tillfälle och kan inte kombineras med andra erbjudanden eller rabatter, samt redan gjorda bokningar. Uppge kod "september" vid bokningstillfället.