Septembererbjudande!

 Konferens i Stockholm

Konferens i Stockholm

Under september månad kan du lägga en bokning för 2018 och få 20 % rabatt på huvudlokalen!

Det tar på krafterna att sitta och lyssna, dela med sig och tänka framåt en hel dag. Vi vet! Därför är vi så glada att kunna erbjuda en miljö som ger energi likväl som lugn och ro. En badbrygga att ta sitt kaffe på, ett promenadstråk längs vattnet och tre stora terrasser med milsvid utsikt men ändå ett stenkast från Stockholm City. Det gör oss till ett perfekt alternativ om ni vill komma från kontoret och stressen för att ha ett kreativt möte. 

Kontakta oss redan idag! KONTAKT

Rabatten gäller vid ett tillfälle och kan inte kombineras med andra erbjudanden eller rabatter, samt redan gjorda bokningar. Uppge kod "september" vid bokningstillfället.

Summer sale!!

Summer sale på Essinge Konferenscenter

Boka din konferens före 31 juli 2018 och få 20% rabatt på huvudlokalen! Konferensen ska äga rum under 2019. Uppge kod "Sommar" vid bokningen för att få rabatten. Gäller huvudlokal vid ett bokningstillfälle. Kan ej kombineras med andra rabatter eller redan gjorda bokningar.

Gör en bokningsförfrågan!

Boka en konferens i sommar...

Vi har öppet hela sommaren, kom och njut av vår utsikt och goda mat i samband med ert möte. Passa på att ta ett dopp från vår brygga i kaffepausen!

Fastighets kongress 2018!

Fastighets kongress 2018 pågår på Essinge Konferenscenter i Stockholm.

Fastighets Kongress 2018 pågår på Essinge Konferenscenter i Stockholm. Första dagen, fredagen den 25 maj inleddes med DJ, dans på scen och en härlig stämning. Läs mer om kongressen här: FastighetsKongress2018

Med våren runt hörnet...

Essinge Konferenscenters fina handduk.

För dig som ska boka en konferens i Stockholm och känner att våren är på väg så har vi på Essinge Konferenscenter ett bra erbjudande just nu: Boka en konferens under 2018 så får du en badhandduk i finaste frotté på köpet!

Erbjudandet gäller hela april för "externa" gäster, dock ej på redan gjorda bokningar och max en badhandduk/bokare. Uppge kod "Badhandduk" vid bokningstillfället.
Gäller så långt lagret räcker, så ring oss idag!

KONTAKT

Underbara vinter!

Bryggan på Essinge Konferenscenter vintertid.

Vi måste ju få slå ett slag för hur vacker vintern är ändå, och framför allt med vår utsikt från våra matsalar. Ska du på konferens i Stockholm hos oss på Essinge Konferenscenter kommer du få avnjuta den i lugn och ro med dina kollegor.
Se våra olika konferensrum här: Konferensrum

Träffa oss på City Meetings 2018!

Essinge Konferenscenter på City Meetingsmässan

Välkommen till City Meetings 23 mars 2018, mässan som riktar sig till dig som i din yrkesroll bokar, planerar och köper möten, konferenser och/eller event på ditt företag/organisation. Här hittar du oss bland andra konferensanläggningar i Stockholm, alla på samma plats!

Mässan är en halvdag med start kl. 07:30 då du bjuds på frukost. Därefter kan du mingla bland utställare, gå på seminarier och vinna fina priser. Läs fullständigt program HÄR!

Konferens i Stockholm!

Björkö konferensrum i Stockholm

Nu är våra fina nyrenoverade rum färdiga! Vi har skapat en hemtrevlig, mysig och kreativ miljö med högt till tak. Ska du boka ett konferensrum i Stockholm, eller anordna en hel kongress i Stockholm ska du kontakta oss på Essinge Konferenscenter för en visning och offert!

Renoveringen fortsätter!

 Renoveringen fortsätter!

Vi slipar bort det gamla, och tar fram det nya inför 2018! Detta år innebär flera stora kongresser, möten och utbildningar. Självklart vill vi att det ska vara så fint som bara går då...

Vi renoverar vidare!

 Vi renoverar vidare!

Vi renoverar vidare våra konferenslokaler i Stockholm, vi går från superfint till enormt superfint! Var snabb att boka så kanske du blir den första att konferera i de "nya" rummen på Essinge Konferenscenter.

Vi önskar alla en riktigt god jul!

GodJul.jpg

Det har varit ett kreativt år med härliga möten och nya kontakter! Vi tackar för 2017 och blickar framåt mot nästa år. 

Vi önskar alla en riktigt god jul och gott nytt år, vi ses 2018!
/Pernilla, Cecilia, Josefine & Sven

Söker ni en rolig aktivitet?

 Vi har startat ett spännande samarbete med ett aktivitetsbolag som erbjuder utmanande roligheter både inomhus, utomhus, på land eller ute på sjön.   Kontakta oss för mer information och förslag!   KONTAKT

Vi har startat ett spännande samarbete med ett aktivitetsbolag som erbjuder utmanande roligheter både inomhus, utomhus, på land eller ute på sjön. 

Kontakta oss för mer information och förslag! 
KONTAKT

Möt oss på Stockholms eventmässa!

Personalen på Essinge Konferenscenter.

Kom och träffa oss på mässan Större möten & event 10 november!

Den 10 november på 7A Odenplan i Stockholm ställer vi ut på mässan Större möten & event. Här får du massor av tips och nyheter från oss och andra anläggningar som har kapacitet för stora grupper och konferenser. 

Mässan är kostnadsfri och gäller för dig som bokar och planerar för stora grupper och arrangemang. I inbjudan ingår fika, lunch och föreläsningen "Framgångsrik kommunikation" med Magnus Hedberg från Lyxfällan (värde ca 400 kr/person). För mer info och dagens utställare se www.actionfairs.se. 

Härliga höst!

Vår vackra utsikt från Essinge Konferenscenter.

Alla mornar är inte kalla och gråa på hösten, idag exempelvis låg fjärden blick stilla och glimmade som att någon hällt guld i vattnet. Välkommen på en kopp kaffe och njut av utsikten!

Tvärbanan "på banan" igen!

Tvärbanan går till Essinge Konferenscenter.

Efter lång renovering av Tvärbanan rullar tågen som vanligt igen. Vår station "Stora Essingen" syns från vår entré, nära och bra alternativ när du ska till oss! 

Tänk på att ha biljett för returresan efter avslutad konferens...