Tack för ditt besök!

Essinge Konferenscenter på Stora Möten & Event 2018.

Tack för ditt besök på mässan för Stora Möten & Event! Vi ser redan fram emot ett roligt och framför allt givande samarbete tillsammans.

Missade du mässan, men skulle vilja höra mer om oss ändå? Självklart har vi en bra lösning på det, vi finns nästan alltid till hands för att stolt få visa upp våra lokaler och svara på svåra frågor. Du hittar hur du når oss lättast genom att klicka på länken: Kontakt

Följ oss på Facebook!

FB-fLogo.png

Missa inte fantastiska erbjudanden och uppdateringar om vår anläggning som endast visas på Facebook! Som följare är du alltid uppdaterad vad som händer i verksamheten, välkommen in via länken: Essinge Konferenscenter på Facebook

Möt oss på mässan för Större Möten & Event!

Större möten & event

Den 9 november 2018 kl. 08:00 öppnar mässan för Större Möten & Event på Haymarket i Stockholm. Säkra din plats och boka en biljett idag. Vi står i monter 30, vi ses där!

Anmälan!

Avvikande öppettider i Mälarterrassen

Mälarterrassen på Essinge Konferenscenter, Stockholm

P.g.a. pågående kongress på Essinge Konferenscenter vecka 43 så kommer vår restaurang Mälarterrassen ha något avvikande öppettider för allmänheten:

Måndag 22/10 Öppet som vanligt
Tisdag 23/10 kl. 11:00 - 13:00
Onsdag 24/10 Stängt
Torsdag 25/10 Stängt
Fredag 26/10 Öppet som vanligt

Veckans meny hittar du som vanligt på vår hemsida eller klickar HÄR!

Varmt välkomna!

Lycka till, Cissi!

 Cecilia Lassenius

Cecilia Lassenius

En av våra härliga stjärnor, Cecilia Lassenius, har fått nya uppdrag och utmaningar. Hon kommer fortsätta med events och mässor för Lärarförbundet men vara enormt saknad av oss alla. Lycka till, Cissi!!!

Veckans lunch på Mälarterrassen!

Restaurang Mälarterrassen lunchservering

Vår restaurang Mälarterrassen är öppen för allmänheten varje helgfri vardag med flertalet hemmalagade rätter att välja mellan. Nu kan du läsa veckans meny på vår hemsida: VECKOMENY

Varmt välkomna att avnjuta en god lunch med vacker utsikt över Mälaren och Fredhällsklipporna!

Septembererbjudande!

 Konferens i Stockholm

Konferens i Stockholm

Under september månad kan du lägga en bokning för 2018 och få 20 % rabatt på huvudlokalen!

Det tar på krafterna att sitta och lyssna, dela med sig och tänka framåt en hel dag. Vi vet! Därför är vi så glada att kunna erbjuda en miljö som ger energi likväl som lugn och ro. En badbrygga att ta sitt kaffe på, ett promenadstråk längs vattnet och tre stora terrasser med milsvid utsikt men ändå ett stenkast från Stockholm City. Det gör oss till ett perfekt alternativ om ni vill komma från kontoret och stressen för att ha ett kreativt möte. 

Kontakta oss redan idag! KONTAKT

Rabatten gäller vid ett tillfälle och kan inte kombineras med andra erbjudanden eller rabatter, samt redan gjorda bokningar. Uppge kod "september" vid bokningstillfället.

Summer sale!!

Summer sale på Essinge Konferenscenter

Boka din konferens före 31 juli 2018 och få 20% rabatt på huvudlokalen! Konferensen ska äga rum under 2019. Uppge kod "Sommar" vid bokningen för att få rabatten. Gäller huvudlokal vid ett bokningstillfälle. Kan ej kombineras med andra rabatter eller redan gjorda bokningar.

Gör en bokningsförfrågan!

Boka en konferens i sommar...

Vi har öppet hela sommaren, kom och njut av vår utsikt och goda mat i samband med ert möte. Passa på att ta ett dopp från vår brygga i kaffepausen!

Fastighets kongress 2018!

Fastighets kongress 2018 pågår på Essinge Konferenscenter i Stockholm.

Fastighets Kongress 2018 pågår på Essinge Konferenscenter i Stockholm. Första dagen, fredagen den 25 maj inleddes med DJ, dans på scen och en härlig stämning. Läs mer om kongressen här: FastighetsKongress2018

Med våren runt hörnet...

Essinge Konferenscenters fina handduk.

För dig som ska boka en konferens i Stockholm och känner att våren är på väg så har vi på Essinge Konferenscenter ett bra erbjudande just nu: Boka en konferens under 2018 så får du en badhandduk i finaste frotté på köpet!

Erbjudandet gäller hela april för "externa" gäster, dock ej på redan gjorda bokningar och max en badhandduk/bokare. Uppge kod "Badhandduk" vid bokningstillfället.
Gäller så långt lagret räcker, så ring oss idag!

KONTAKT

Underbara vinter!

Bryggan på Essinge Konferenscenter vintertid.

Vi måste ju få slå ett slag för hur vacker vintern är ändå, och framför allt med vår utsikt från våra matsalar. Ska du på konferens i Stockholm hos oss på Essinge Konferenscenter kommer du få avnjuta den i lugn och ro med dina kollegor.
Se våra olika konferensrum här: Konferensrum

Träffa oss på City Meetings 2018!

Essinge Konferenscenter på City Meetingsmässan

Välkommen till City Meetings 23 mars 2018, mässan som riktar sig till dig som i din yrkesroll bokar, planerar och köper möten, konferenser och/eller event på ditt företag/organisation. Här hittar du oss bland andra konferensanläggningar i Stockholm, alla på samma plats!

Mässan är en halvdag med start kl. 07:30 då du bjuds på frukost. Därefter kan du mingla bland utställare, gå på seminarier och vinna fina priser. Läs fullständigt program HÄR!

Konferens i Stockholm!

Björkö konferensrum i Stockholm

Nu är våra fina nyrenoverade rum färdiga! Vi har skapat en hemtrevlig, mysig och kreativ miljö med högt till tak. Ska du boka ett konferensrum i Stockholm, eller anordna en hel kongress i Stockholm ska du kontakta oss på Essinge Konferenscenter för en visning och offert!

Renoveringen fortsätter!

 Renoveringen fortsätter!

Vi slipar bort det gamla, och tar fram det nya inför 2018! Detta år innebär flera stora kongresser, möten och utbildningar. Självklart vill vi att det ska vara så fint som bara går då...