För stora och små möten

Essinge Konferenscenter är en komplett dagkonferensanläggning på Stora Essingen, 15 minuter från centrala Stockholm, perfekt för allt från små möten till stora konferenser och kongresser. Under ett och samma tak finns hörsal för 450 personer, åtta olika konferensrum och flera utställningsytor. Sedan 1986 har vi bedrivit konferensverksamhet och vår personal är proffs på att skapa smarta möten.
 
Vår restaurang serverar hemlagade klassiska svenska rätter och vi dukar gärna upp till affärslunch eller företagsfest i någon av våra fyra matsalar. Utanför glittrar Essingefjärden och på våra terrasser kan ni njuta av välkomstdrinken och kaffet efter maten.


Essinge Konferenscenter är en komplett dagskonferensanläggning på Stora Essinge i Stockholm.

Vi är proffs på lyckade möten

God planering är nyckeln till att du ska lyckas med ditt möte, konferensen eller festen. Sedan starten 1984 har vår förmåga att se helheten och hitta de rätta detaljerna gjort att tusentals företag genomfört lyckade möten och konferenser hos oss på Stora Essingen.

Vi hjälper dig skapa en genomtänkt agenda, hittar intressanta föredragshållare, väljer lokal efter dina behov och komponerar menyn som gör dagen eller kvällen ännu mera minnesvärd.


Vår värdegrund

Essinge Konferenscenter verkar för att endast göra affärer med kunder, leverantörer och entreprenörer som delar våra värderingar gällande demokrati, människors lika värde och rättvisa.

Vår ambition är att stå för en hållbar global utveckling genom att ta ansvar för vår miljö- och klimatpåverkan. Vi arbetar ständigt för att förbättra miljöarbetet och för att minska effekterna av verksamhetens negativa miljöpåverkan.

Vi är medlemmar i Visita

Vi är medlemmar i Visita


Dataskyddsförordningen (GDPR)

Som kund hos Essinge Konferenscenter är det viktigt att du vet hur vi hanterar dina personuppgifter.
Den 25 maj 2018 börjar vi och resten av EU följa den nya dataskyddsförordningen (GDPR).
Läs mer om hur vi sparar dina uppgifter HÄR!


Ett axplock kunder som valt oss genom åren:

Kunder som har valt Essinge Konferenscenter genom åren.


Senaste nytt från oss