LUNCH

Vår lunchrestaurang Mälarterrassen är öppen för dig som inte är konferensgäst men vill avnjuta en god lunch i bästa miljö. Serveringen är öppen helgfria vardagar kl. 11:00 - 13:30.

Varje dag erbjuds flera alternativ varav ett fisk- och ett vegetariskt alternativ. Maten tillagas på plats av våra egna kockar med modernt hållbarhetstänk. Så länge vädret tillåter är vår uteservering öppen med milsvid utsikt över den glittrande Essingefjärden. Välkomna!

Meny vecka 50

Måndag 10/12

Kalv i dillsås, kokt potatis och apelsinrostade morötter
Panerad spättafilé med remouladsås, kokt potatis och apelsinrostade morötter
Indisk gryta med linser och blomkål, basmatiris och apelsinrostade morötter
Extrarätt: Carnita med Pluras hacksallad, ris och tortillabröd

Tisdag 11/12

Isterband med dillstuvad potatis och inlagda rödbetor
Fiskfilé på bädd av morot och purjolök, vitvinssås, kokt potatis
Morotsbiff med grönsaksquiona och vitlöksyoghurt

Onsdag 12/12

Fisklasagne med hummersås, tomatsallad med färsk basilika
Herrgårdsstek med gräddsås, gelé och kokt potatis, baconlindade haricots verts
Vegetarisk wok med ingefära och vitlök, serveras med basmatiris
Extrarätt: Turinger bratwurst med räksallad och potatismos

Torsdag 13/12

Ärtsoppa med fläsk, pannkakor med sylt och grädde
Baconbiff serveras med stekt potatis och rödvinssky, gröna bönor
Fiskgryta med röd curry, jasminris och gröna bönor
Soppa på grönkål och ägghalva, pannkakor med sylt och grädde

Fredag 14/12

Fläsknoisette Black & White, örtrostad potatis och brysselkål
Pasta med rökt lax, spenat och vitt vin, serveras med riven Grana Padano
Bönbiff med Bearnaisesås örtrostad potatis och brysselkål

Mälarterrassens Tips 106:-
Clubsandwich på kyckling, serveras med pommes - ca 10 minuter.


Pris 94:- inklusive smör, bröd eller en frukt, måltidsdryck, råkostbuffé samt kaffe.
Hämtlåda med en portion dagens lunch + 1 burk råkost 87:-