LUNCH

Vår lunchrestaurang Mälarterrassen är öppen för dig som inte är konferensgäst men vill avnjuta en god lunch i bästa miljö. Serveringen är öppen helgfria vardagar kl. 11:00 - 13:30.

Varje dag erbjuds flera alternativ varav ett fisk- och ett vegetariskt alternativ. Maten tillagas på plats av våra egna kockar med modernt hållbarhetstänk. Så länge vädret tillåter är vår uteservering öppen med milsvid utsikt över den glittrande Essingefjärden. Välkomna!

Meny vecka 3

Måndag 14/1

Lammgryta Vindaloo med quinoasallad och basmatiris
Citronbakad fisk, rotfruktscrudité, ärt-och dillcreme och kokt potatis
Lins-och rotfruktsgryta med parmesan, quinoasallad och ris

Tisdag 15/1

Kycklingfilé Tak Kalbi med wokade grönsaker och jasminris
Sauté på fläskfilé med champinjoner och ris
Quesadilla med sojafärs, guacamole, majssallad och ris

Onsdag 16/1

Wokad biff med ostronsås, thaibasilika, chili och basmatiris
Fransk fiskgryta med saffransaioli och vitlöksbröd
Paj med soltorkade tomater och parmesan, serveras med vitlöksbönor

Torsdag 17/1

Ärtsoppa med pannkakor, sylt och grädde
Färsbiff "anchostyle" med pumpacreme och klyftpotatis
Fiskgratäng i skaldjurssås, crabfish, dill och kokt potatis
Rostad paprikasoppa med pannkakor, sylt och grädde

Fredag 18/1

Entrecote "Provencale" vitlökssmör, rödvinssås, vaxbönor och råstekt potatis
Pitepalt med skirat smör och rårörda lingon
Vegetarisk Pad Thai med tofu, jordnötter och lime

Mälarterrassens Tips (110:-)
Kebabpizza med salsa, vitlökssås och feferoni (ca 12 min)


Pris 98:- inklusive smör, bröd eller en frukt, måltidsdryck, råkostbuffé samt kaffe.
Hämtlåda med en portion dagens lunch + 1 burk råkost 91:-