LUNCH

Vår lunchrestaurang Mälarterrassen är öppen för dig som inte är konferensgäst men vill avnjuta en god lunch i bästa miljö. Serveringen är öppen helgfria vardagar kl. 11:00 - 13:30.

Varje dag erbjuds flera alternativ varav ett fisk- och ett vegetariskt alternativ. Maten tillagas på plats av våra egna kockar med modernt hållbarhetstänk. Så länge vädret tillåter är vår uteservering öppen med milsvid utsikt över den glittrande Essingefjärden. Välkomna!

Meny vecka 46

Måndag 12/11

Halstrad fiskfilé med skarpsås, kokt potatis och fänkål
Kreolsk fläskgryta med kabanoss, syltlök och paprika, serveras med ris
Extrarätt: Färsbiff med viltgräddsås och stekt potatis
Kikärtsbiffar med vitlökskräm, pommes, steppsallad och pitabröd

Tisdag 13/11

Kyckling tandoori med raita, basmatris och linssallad
Laxfärsbiff med romsås, kokt potatis, spenatsallad
Extrarätt: Salsiccia med räksallad, potatismos och rostad lök
Vegetarisk lasagne med svamp och rotfrukter, serveras med linsallad

Onsdag 14/11

Pulled lamb med paprikaröra, picklad lök, ris och pitabröd
Stekt strömming med skirat smör, kokt potatis och gröna ärtor
Morotsbiff med gnocchi, fetaostkräm och rostade grönsaker

Torsdag 15/11

Ärtsoppa, pannkakor med husets sylt och grädde
Pannbiff med lök, skysås, stekt potatis och pressgurka
Palsternacksöverbakad fiskfilé med vitvinsås, kokt potatis och grönkålchips
Citrongrässoppa, pannkakor med husets sylt och grädde

Fredag 16/11

Skomakarlåda med entrecote, bacon, rödvinsås och potatismos
Fiskgryta med rostad paprika, zucchini och fetaost med potatismos
Spinakopita med vitlökssås, ris och tomatsallad

Mälarterrassens Tips 106:-
Reubens Sandwich : Oxbringa, surkål, dijonsenap och levainbröd, serveras med pommes och ajvardipp, 10 min


Pris 94:- inklusive smör, bröd eller en frukt, måltidsdryck, råkostbuffé samt kaffe.
Hämtlåda med en portion dagens lunch + 1 burk råkost 87:-