Kongress i Stockholm


På Stora Essingen finns stora möjligheter för att fatta stora beslut i Stockholm. Kanske är ni en organisation, ett förbund, en myndighet eller ett större företag som letar efter den perfekta lokalen för er kongress? Vi erbjuder allt som behövs för en riktigt lyckad kongress i Stockholm. Våra ljusa lokaler vid Mälaren ligger mitt i Stockholm, bara 15 minuter från Stockholms centralstation.

Här på Essinge Konferenscenter hjälper vi dig med allt du behöver. Vi har en av Stockholms största hörsalar, Essingesalen, som även fungerar som kongresshall med plats för hela 450 deltagare. Lokalen är utrustad med den senaste tekniken och det går utmärkt att exempelvis livesända er kongress över nätet.

Dessutom har vi åtta olika möteslokaler med kapacitet från 8 till 130 personer, 3 utställningsytor, flera festlokaler och en populär restaurang med bar som skapar unika smakupplevelser efter säsong. Vi har även ett gediget aktivitetsprogram ifall ni vill göra något mer i samband med kongressen. Välkommen att kontakta oss med din förfrågan om kongress i Stockholm.

Allt detta hittar ni i en vacker skärgårdsmiljö på Stora Essingen i utkanten av Stockholms innerstad. Glöm inte att boka in fint väder då det finns både badbryggor och promenadstråk utanför dörren.

Essingesalen, vår kongresshall i Stockholm

Essingesalen, vår kongresshall i Stockholm

Klicka här om du vill titta närmare på våra fina lokaler.