Konferens i Stockholm

Essinge konferenscenter erbjuder allt och mycket till som du behöver för en lyckad konferens, kongress eller fest i Stockholm. Våra ljusa lokaler vid Mälaren ligger mitt i Stockholm, bara 15 minuter från Stockholms centralstation.
Vi är med dig på hela resan från planering till avslutat event.

Vår hörsal med plats för hela 450 deltagare och avancerad teknik, är en av Stockholms största. Vi har även åtta mindre möteslokaler med kapacitet på från 8 till 130 personer, 3 utställningsytor, flera festlokaler och en populär restaurang som skapar unika smakupplevelser efter säsong. Dessutom har vi ett gediget aktivitetsprogram ifall ni vill göra något mer än att bara konferera och äta och dricka gott.

Vi har bedrivit verksamhet sedan 1984 och har många års erfarenhet av hur man skapar ett lyckat möte. Vi håller ständigt våra lokaler uppdaterade både utseendemässigt och tekniskt. Vi har flertalet foajéer med mysiga sittgrupper om man vill komma undan lite, eller nätverka med kollegor. Vår miljö utanför huset, Essingefjärden med fina promenadstråk kommer på köpet! Att under lunchen ta en promenad längs vattnet eller under fikat ta kaffet på bryggan är något vi verkligen rekommenderar. Det ger en energi-kick utan dess like som behövs när man sitter still en hel dag.

Essingesalen, Essinge Konferenscenter, Stockholm

Essingesalen, Essinge Konferenscenter, Stockholm

Snabbguide till Essinge Konferenscenter

● En av Stockholms största hörsalar, för upp till 450 deltagare
● Sju möteslokaler för 12 till 120 personer
● 3 utställningsytor
● 3 festlokaler
● Underbart läge på vackra Stora Essingen vid Mälaren, en kvart från Stockholms centralstation
● Komplett konferensanläggning, perfekt för möten på dagen och festligheter på kvällen
● Restaurang med förstklassigt kök och bar
● Egen ångbåtsbrygga och 3 terrasser med sjöutsikt

Klicka här om du vill titta närmare på våra fina lokaler.