Hörsal i Stockholm

Om du letar hörsal i Stockholm så har du kommit rätt. På mysiga Stora Essingen vid Mälaren finns en av Stockholms största hörsalar med biosittning. I Essingesalen finns 360 fåtöljer och med extra stolar är kapacitet på hela 450 personer – här ryms både stora konferenser och kongresser. Lokalen är fullutrustad med den senaste tekniken, ni kan exempelvis direktsända hela ert event online. I hyran ingår en utbildad tekniker så ni kan fokusera på ert program och konferens.

I anslutning till Essingesalen finns en vacker foajé med registreringsdisk, garderob och flertalet WC, flera konferensrum, mindre grupprum, matsalar och lokaler för utställningar och back office. Det finns även pressrum, sekretariat och bagagerum att tillgå om ni så önskar. Kontakta oss för en visning!

På den stora scenen som ingår i Essingesalen har såväl kungligheter som Sveriges kändiselit tagit plats. Våra besökande föreläsare är stormförtjusta i den öppna lokalen då de trots det stora antalet deltagare som ryms känner att de har kontakt med deltagarna ända till sista bänkrad. Och akustiken är väl uttänkt från början, det är knappt du behöver en mikrofon för att höras genom hela lokalen. Och självklart finns det hörslinga installerad.

Vi har bedrivit verksamhet sedan 1984 och har många års erfarenhet av hur man skapar ett lyckat möte. Vi håller ständigt våra lokaler uppdaterade både utseendemässigt och tekniskt. Vi har flertalet foajéer med mysiga sittgrupper om man vill komma undan lite, eller nätverka med kollegor. Vår miljö utanför huset, Essingefjärden med fina promenadstråk kommer på köpet! Att under lunchen ta en promenad längs vattnet eller under fikat ta kaffet på bryggan är något vi verkligen rekommenderar. Det ger en energi-kick utan dess like som behövs när man sitter still en hel dag.

Essingesalen, vår moderna hörsal

Essingesalen, vår moderna hörsal

Klicka här om du vill titta närmare på våra fina lokaler.