Vanliga frågor & svar

Vi har försökt få med så mycket information som möjligt på vår webbplats, men ibland kan det ändå dyka upp frågor. Här har vi samlat de vanligaste. Kontakta oss gärna om du inte får svar på dina frågor!

Tel: 08-737 69 00
E-post: info@essingekonferens.se

Hur hittar jag enklast till Essinge Konferenscenter?

Vi slår gärna ett slag för miljön och rekommenderar att du åker kommunalt till oss. Tvärbanan och Buss 1 stannar precis utanför. Med bil från Stockholm centralstation tar det cirka 15 minuter. En båtresa från Stadshuskajen tar också bara en kvart ifall ni vill chartra en båt.

Finns det parkeringsmöjligheter hos er?

Vid Essinge Konferenscenter finns ett parkeringsdäck med totalt 80 platser som är kostnadsfria för våra konferensgäster. Där gäller principen "först till kvarn". Stora Essingen i övrigt erbjuder begränsade möjligheter till parkering. Så om du inte absolut måste ta bilen, åk kommunalt!

Några av våra deltagare har matallergi och/eller är vegetarianer. Hur ordnar ni för dem?

Vi har en gedigen erfarenhet av att servera god mat till alla våra gäster. Berätta för oss i tid om ni behöver specialkost så ordnar vi att alla får god mat och kan äta tillsammans. Anmäl specialkost i förväg till din kontaktperson hos oss. Ej föranmäld specialkost debiteras extra i den mån vi kan tillgodose deltagarens behov. Notera dock att vi inte har möjlighet att tillgodose diverse dieter, såsom LCHF och GI.

Har ni utställningsytor att hyra för våra sponsorer?

Visst har vi det! I anslutning till flera av våra konferenslokaler finns ljusa och rymliga ytor för utställare och minimässor. Vi kan även tillhandahålla ståbord, bord, stolar, dukar etc. vid behov. Prata med oss när du gör din bokning!

Vi skulle vilja avsluta konferensen med mingel för alla deltagare. Finns den möjligheten?

Ett mingel är en bra avslutning på dagen där deltagarna kan prata, umgås och utbyta erfarenheter kring dagens konferens. Vi dukar upp efter ert val från vår mingelmeny.

Finns det internetuppkoppling?

Vi bjuder våra gäster på Wifi i alla lokaler.

Hur är det med miljö- och klimatarbetet hos er?

Vi gör flera saker för att bidra till en bättre omvärld. Källsortering, rättvisemärkt, ekologiska råvaror och lågenergilampor är bara en bråkdel.

När ni skriver att standardutrustning ingår, vad menar ni då?

På sidorna för respektive lokal hittar du information om teknik med mera. Där står detaljerat vad varje lokal erbjuder i fast utrustning. I de flesta fall ingår användandet av utrustningen i lokalhyran. Om inte, så står det tydligt angivet.