Aktiviteter - Ribbåt eller quizz?

På Stora Essingen finns alla möjligheter att roa er tillsammans och bygga lagkänslan. Varför inte susa fram på Mälaren i en Ribbåt? Eller tävla mot varandra i ett klurigt quizz? Vi samarbetar med ett av Sveriges största aktivitetsbolag och ni väljer själva ifall ni vill vara inomhus, utomhus, på land eller till sjöss. Begränsningarna är få!

Kontakta oss innan er konferens så arbetar vi tillsammans fram en aktivitet som passar just er! Se topplistan nedan för att få inspiration på vad ni kan göra.

 

CHECKPOINT CHALLENGE

Ett spännande surfplattespel som utmanar de klassiska teambuilding-övningarna och kan helt skräddarsys för olika miljöer och företag. Checkpoint Challenge är en GPS-styrd,aktiv frågesport som även innehåller ett antal roliga fotouppdrag.
Här vinner man med snabba fötter och allmänbildning. Mycket populär aktivitet!

Kontakta oss för prisuppgift!        Tidsåtgång: 1,5 timme
 

FLAG HUNT

Den lite mer fartfyllda versionen av ”Checkpoint Challenge”som helt enkelt går
ut på att fånga så många flaggor som möjligt under en begränsad tid. Flaggorna
är markerade i surfplattorna med GPS-karta och utökar i antalet under spelets gång. Lagen har även möjlighet att kasta fällor och ta poäng från motståndarna.
”Som Pokemon för vuxna!” sa en av våra gäster.

Kontakta oss för prisuppgift!          Tidsåtgång: 1,5 timme

 

MÄSTARNAS MÄSTARE

När en traditionell teambuilding behöver en liten ”twist”, varför inte göra allt som på TV? Till denna aktivitet har vi hämtat inspiration från den kända TV-serien med stationer
som många säkert känner igen. Med en variation av både fysiska och psykiska utmaningar ska man som lag samla poäng och utmanas av sina motståndare. Mycket skratt och en och annan svettdroppe utlovas!

Kontakta oss för prisuppgift!           Tidsåtgång: 2 timmar

 

PÅ SPÅRET

Utmanas i en underhållande och allmänbildande resa över världen i en mycket uppskattad frågesport! Vår egen version av det välkända TV-programmet som fungerar alldeles utmärkt under middagen eller pausen. En lugn aktivitet där
alla kan bidra med sin kunskap. På Spåret är även vår populäraste inomhusaktivitet!

Kontakta oss för prisuppgift!           Tidsåtgång: 1 timme

 

MINGLE QUIZZ

Den perfekta aktiviteten för bensträckaren, vid fördrinken eller under middagen.
Mingel Quiz är en klassisk frågesport – och vem älskar inte frågesport?
Spelas i två omgångar (2 x 20min) och kan därför enkelt anpassas till övriga programmet. Hela spelet spelas med surfplattor.

Kontakta oss för prisuppgift!         Tidsåtgång: 45 min

 

FOTOJAKTEN

En aktivitet där deltagarnas kreativa och lekfulla sida kommer fram! Fotojakten består av ett antal uppdrag som lämnar utrymme till olika tolkningar. Varje lag får varsin kamera att jobba med och varje uppdrag poängbedöms av spelledaren. Fotojakten för med sig många skratt och roliga minnen att gå tillbaka till, bilderna skickas till beställaren direkt efter aktiviteten.

Kontakta oss för prisuppgift!         Tidsåtgång: 1,5 timme

 

I alla aktiviteter ingår aktivitetsledare, all utrustning samt pris till vinnande lag!